lauantai 14. maaliskuuta 2015

Apukäsiksi Speleihin 22.4.?

Spelien suunnittelu etenee, ja teimmekin jo hieman työnjakoa torstain kokouksessa koululla. Luvassa on tosi hauska tapahtuma: paljon vanhaa, mutta myös uusia kujeita! Mutta nyt tarvitsisimme apuasi. Tarvetta olisi ainakin kolmenlaista:


1. Arpajaispalkinnot

Oletko töissä firmassa, joka voisi lahjoittaa arpajaispalkinnon? Pienen tavaran tai vaikka lahjakortin paikalliseen liikkeeseen/palveluun? Tai onko sinulla käytettyjä, ehjiä leluja tai muuta käyttötavaraa, jonka voisit antaa romurulettiin?
→ Toimita lahjoituksesi koulun opettajanhuoneeseen, vanhempainyhdistyksen opettajajäsen Ari Malkamäki kokoaa lahjoituksia. Jos haluat, voimme myös noutaa palkinnon sovitusta paikasta. Ota silloinkin yhteyttä Ariin (ari.malkamaki@edu.hel.fi).



2. Buffa-herkkujen leipominen

Olisiko sinun mahdollista leipoa jotain pientä herkkua Spelien buffaan? Pullaa, mokkapaloja, torttua, piirakkaa, muffinsseja, jotain ihan muuta? Tai ehkä popcornien valmistaminen ja pussittaminen on erikoisalaasi?
→ Ilmoittaudu Riitta Kuusistolle, joka vastaa herkkupöydän kokoamisesta (riitta@muwi.fi, 040 585 3833)



3. Apukäsiksi tapahtumaan: pyörittämään spelipistettä, rahastamaan tai vaikka keittämään kahvia 

Tulisitko 22.4. klo 18-20 apukäsiksi koululle? Spelailupisteitä tulee paljon, ja apua tarvitaan niiden lisäksi esimerkiksi buffaan ja vastaanottoon.
→ Viestitä hallitukselle fb:n kautta tai ilmoittaudu Arille koululle (ari.malkamaki@edu.hel.fi)


Voit myös koska tahansa tarttua kenen tahansa hallituksen jäsenen hihasta ja ilmoittautua mukaan apujoukkoihin. Lue lisää VaVan Facebook-sivuilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti